28/02 – Cinefòrum: “Tot Inclòs” (amb la productora)

“Tot Inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes” és un documental estrenat aquest 2018 que té com a objectiu “ampliar l’abast de recepció del discurs crític contra el turisme, que més gent conegui l’altra cara de la indústria que a les Balears s’ha establert en forma de monocultiu. I si pot ser que la faci reaccionar, que qüestioni aquest model i que es sumi a la lluita dels qui pensam que d’aquesta manera ens encaminam cap un possible col·lapse i que hem d’apostar des de ja per un altre tipus d’economia i societat.” El documental mostrarà que aquest monocultiu turístic no és fruit de la casualitat sinó que existeixen unes directrius clares, dibuixades dins el règim franquista, per convertir el territori balear en el balneari d’Europa. Més informació a la web totinclos.cat.

El cinefòrum serà el dijous 28 de febrer a les 19h a La Sala, espai municipal de Sant Antoni de Vilamajor (avinguda Alfons I, 28). Comptarem amb la presència de la productora i d’un membre del col·lectiu “Tot Inclòs que presentaran la seva feina i participaran en l’espai de tertúlia posterior. L’entrada al cinefòrum serà a taquilla inversa, i els diners que es recullin serviran per a cobrir despeses de desplaçament del director, i per al projecte.

És la segona cita del I Cicle de Documental Social que estem organitzant, que va començar amb “Precaristas. Crónica de la lucha por la vivienda en Gran Canaria” i continuarà amb “Comandant Arian. Una història de dones, guerra i llibertat” i “Economia col·lectiva. L’última revolució d’Europa”.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *