[ANUL·LAT PER VAGA GENERAL!] 18/10 – Cinefòrum: “Viure al límit” (amb una directora)

Des de l’Ateneu donem suport a la convocatòria de VAGA GENERAL d’aquest divendres 18 d’octubre, i anul·lem l’activitat que havíem preparat. Esperem poder programar-la més endavant en un altre Cicle de Documental Social. Trenquem la normalitat! #SpainIsAFascistState

Primera cita del II Cicle de Documental Social: “Viure al límit” (2017). Comptarem amb la companyia d’una de les directores, Sílvia Cepero, membre de Càmeres i Acció. Serà el divendres 18 d’octubre a les 19h a La Sala (Sant Antoni de Vilamajor). Hi haurà entrada a taquilla inversa, i els diners recollits aniran per a l’equip del documental.

Sinopsi: El documental narra el transcurs de vida de diferents persones amb diagnòstic d’Intel·ligència Límit. El recorregut es centra en les diferents etapes que ha de passar qualsevol persona durant la seva vida: L’escola, l’institut, l’entrada al mercat laboral, les relacions de parella, l’oci, l’arribada de certes responsabilitats i la maduresa. Un 1,5 % de persones forma part del col·lectiu amb intel·ligència límit a Catalunya. Un tipus de problemàtica que tot i que a vegades pot ser gairebé invisible per a la societat, a la vegada és aquesta la que aixeca murs entre allò que volem o ens agradaria fer i allò que realment ens permeten fer. Una mirada al límit de les capacitats de qualsevol persona, un plantejament sobre qui o què ens marca fins a on podem arribar.

TRÀILER:

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *