29/12 – 5è Dinar Popular d’Hivern

El diumenge 29 de desembre veïns i veïnes de Vilamajor ens apleguem pel 5è Dinar Popular d’Hivern, organitzat com cada any al Parc de Can Sauleda per l’Ateneu Popular de Vilamajor. Tornarà a ser un àpat boníssim i una trobada amb molt caliu! Ens veiem allà a les 13h!

Primer farem el vermut pica-pica i gaudirem del concert de Tecum Terra, duet format per Ariadna Ruiz i Noelia Sánchez, de Sant Celoni. Es presenten així: “Tecum Terra neix per recuperar l’essència i la puresa que els nostres avantpassats ens van deixar en forma de versos, melodia i ritme. Dues joves s’uneixen per reinterpretar aquelles cançons que ens transporten a les vivències i emocions de la nostra terra. La sonoritat del pandero i la pandereta, acompanyada de les tonades, ens fan endinsar en un entorn de calidesa que, junt amb la dansa i el teatre físic, genera una experiència visual i sensorial.”

Després hi haurà el dinar: escudella de nadal, amb recepta de la iaia. Opció amb carn i opció vegana. Cuina a càrrec de Fricandoners, col·lectiu gastronòmic local. Si us va bé, porteu plat, got i coberts.

Les postres les portaran el Sindicat de Poble de Vilamajor, nou projecte naixent que aprofitarà per presentar-se breument.

L’aportació econòmica de cadascú serà a la voluntat, i servirà per retribuir la feina del grup de música.

També animem a anar, més tard, al Quinto de Nadal que organitza el Club Handbol Vilamajor, a les 18h al Patronat. Dia complet!


Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *