17/01 – Teatre: “Sonríe, ¡es una orden!” (FMH 2020)

Des de l’Ateneu organitzem una obra de teatre per a aquesta Festa Major d’Hivern 2020 de Sant Antoni de Vilamajor, el divendres 17 de gener a les 19.45h a La Sala (avinguda Alfons I, 28).

Convidem la companyia Revolart, que ens presenta la seva darrera obra on es tractaran, amb una mirada crítica, diferents temàtiques i problemàtiques de les societats actuals. Gràcies a la interacció amb el públic ens convidaran a explorar les contradiccions dels diferents punts de vista existents.

Sinopsi: En un món on els afectes ja estan digitalitzats i tots aquells que es mostrin amb dubtes a ensenyar el seu millor somriure estan fora de l’èxit. Un món en el qual, actualment, la imposició del somriure és la icona de d’una filosofia d’allò positiu… Annie té problemes a la feina i està una mica desanimada, Pilar acaba de tallar amb la seva parella, però pensa que tot és qüestió d’actitud, i que per sobre de tot ha de lluir un gran somriure i ser positiva. Què s’amaga darrere d’un somriure imposat per una societat que exalça la filosofia del positivisme? Per què necessitem viure rodejats de tasses, pòsters i eslògans que ens indiquen que l’únic camí a l’èxit passa per un positivisme absolut? Ens ajuda a ser felices la censura de les emocions?

L’obra de teatre, en castellà, té una duració de 30 minuts i es complementa amb un fòrum-xerrada obert a totes les assistents. Farem entrada a taquilla inversa, i els diners recollits ajudaran a remunerar la feina dels artistes.

> PROGRAMA FMH 2020 SAV <

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *