25/04 – Homenatge al flamenc [Setmana Cultural 2021]

El diumenge 25 d’abril organitzem l’espectacle Homenatge al flamenc. Tindrà lloc a les 18h a l’espai municipal El Patronat (av. Catalunya, 4).

Degut a la normativa del Covid, s’haurà de reservar entrada. Serà gratuïta, però al sortir es recolliran aportacions a la voluntat, com a taquilla inversa, que aniran íntegrament per als artistes.

🎟️ Reserva d’entrades: entrapolis.com/entrades/homenatge-al-flamenc-setmana-cultural-2021

Si queden seients lliures, es podran ocupar sense entrada, 5 minuts abans de l’inici.

L’activitat forma part de la Setmana Cultural 2021 a Sant Antoni de Vilamajor. Podeu veure la programació d’aquesta aquí.

“El 29 d’abril és el Dia Internacional de la Dansa. Aquest serà el quart any que s’organitza una activitat de celebració al poble, aquesta vegada amb el recolzament de l’Ateneu. En aquesta ocasió hem volgut fer un Homenatge a la dansa Flamenca perquè creiem que a vegades és un estil poc conegut però que té una forta identitat, expressivitat i elegància. L’espectacle estarà enriquit per l’art de la poesia. Les ballarines i ballarins que participen son d’edats i experiències molt diverses, perquè la dansa no entén d’edats, és patrimoni de tots i totes. La dansa és un llenguatge universal que neix de l’ànima i que parla tots el idiomes.”

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *