“Follets del bosc”, nou projecte d’educació lliure (3 a 6 anys)

Cartell Jornada edu 24 oct 15Des de l’Ateneu volem donar suport a les iniciatives veïnals que promoguin una criança i una educació més lliure i respectuosa per al desenvolupament de personalitats autònomes, responsables i solidàries. L’octubre de 2015 ja vam organitzar una Jornada d’educació lliure que va ser molt interessant, en la qual van participar diversos col·lectius del Baix Montseny i de Catalunya que treballen el tema.

Un grup de mares i pares de Vilamajor i Llinars està organitzant un grup de criança compartida per a nens i nenes d’entre 3 i 6 anys de cara al curs vinent: Follets del bosc. Estan buscant més famílies que es vulguin unir. Donen un telèfon i un correu de contacte: 649837026 / folletsdelbosc(a)gmail.com. També han creat un grup al facebook per compartir recursos i novetats sobre la temàtica general de l’educació: Educació Vilamajor.

El proper dimecres 27 de juliol han organitzat un berenar informatiu sobre el projecte, per a persones interessades. Serà a les 18h al porxo de Can Sauleda (Sant Antoni).

Podeu descarregar el tríptic amb la informació del projecte:

totjunt_triptic_families_final-page-002 totjunt_triptic_families_final-page-001

cartell projecte educatiu(2)

 

One comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *