24/01 – Cinefòrum: “Mandarinas”

El proper diumenge 24 de gener organitzem el tercer cinefòrum de l’Ateneu! Projectarem la pel·lícula Mandarinas, a les 18h a Can Llobera (Sant Pere, c/Can Llobera, 19. És una pel·lícula del 2013 dirigida per Zaza Urushadze:

El film ens explica la història d’Ivo i Margus, habitants d’un llogaret estonià en sòl abjaz que decideixen quedar-se el temps necessari per acabar la collita de mandarines mentre gairebé tots els seus veïns tornen a la seva Estònia natal.

La trama es complica amb l’arribada de dos combatents de diferent bàndol ( txetxè i georgià) ferits a les portes de casa seva i Ivo decideix socórrer-los malgrat els riscos.

Zaza Urushade ens explica el perquè de Mandariinid: “Gent sense fronteres, aquest és probablement el leitmotiv de la meva pel·lícula. Diferents nacionalitats, creences religioses que s’oposen, enemics que es converteixen en amics. Persones que gradualment es van adonant que no és necessari ser enemics.”

Una altra vegada prepararem crispetes casolanes per a tothom, en quantitats ingents!

Després de veure-la hi haurà un espai per comentar-la. No acabarem gaire tard. També s’ha creat per fer-ne difusió un esdeveniment al facebook.

cartellpeliateneu_mandarinas

525974

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *