Comunicat: Més enllà de les eleccions… Votem-nos a nosaltres!

Des de l’Ateneu Popular de Vilamajor, davant la convocatòria d’Eleccions Municipals d’aquest 28 de maig, tenim una proposta. Al marge de si votes el partit que creus més bo, el partit que creus menys dolent, votes en blanc, t’abstens… La proposta és que –al marge d’això– et votis a tu, ens votem a nosaltres. Que ens comprometem com a veïns i veïnes a aportar a la causa de fer un poble i una societat millor. Durant els propers 4 anys, i els que vinguin.

Compartim algunes idees sobre com es podria enfocar aquest compromís:

● Dedicar una part d’energies i temps a alguna cosa que sigui per un bé comú que vagi més enllà de l’interès particular.

● Cultivar relacions sanes i respectuoses amb les persones estimades i properes, amb el veïnat i amb tothom en general.

Oferir ajuda quan puguem a qui la pugui necessitar i trencar prejudicis.

● Tenir cura de l’entorn on vivim i tenir un estil de vida i un consum més responsable i sostenible.

● Formar-nos opinions crítiques sobre les coses, no empassar-nos el que se’ns diu des dels grans mitjans o les institucions sense qüestionar-ho.

● Intentar créixer i millorar com a persones, valorar-nos en allò positiu i alhora ser autocrítiques i conscients de les nostres mancances.

A Vilamajor som unes 7.000 persones. Ja som unes quantes que actuem per millorar el dia a dia de la nostra comunitat i el futur del planeta. Si aconseguíssim ser més, podríem assolir canvis importants! Els reptes són grans però tenim les oportunitats i d’idees, no ens en falten. Quin serà el teu granet de sorra?

Aquest text vol ser una invitació a la implicació i al compromís personal i col·lectiu.

Com diu la paret de la plaça de Sant Antoni: “Sols el poble salva el poble”.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *