Vilaveu, número 1

Després del número 0, surt el número 1 de la nova Revista Vilaveu!

Demaneu-la en paper, gratuïta, als comerços de Vilamajor! Podeu descarregar la versió digital aquí.

Editorial

Diuen que els inicis de totes les coses sempre són complicats, il·lusionants, però complicats. Hem aconseguit fer ja dos números de la revista. Aquest segon ha volgut ser una versió millorada del número zero. Per què millorada? Hem volgut recollir les vostres opinions per tal de saber de primera mà què pensàveu de la revista i què podíem millorar. Se’ns ha parlat de titulars més incisius, de textos no tan llargs, més contingut, més diversitat de col·laboradors, se’ns ha demanat la voluntat de no posar publicitat a la revista amb el compromís per part dels micromecenes de seguir col·laborant, etc…

És evident que els nostres recursos són limitats, tant pel que fa a la disponibilitat horària com a la dinerària, però ens hem ajustat tant com hem pogut a les vostres peticions. Òbviament queda molta feina per fer, i la vostra opinió és bàsica per fer una revista inclusiva, independent i llibertària.

També volem dir-vos que Vila Veu és una revista oberta. Oberta a la lectura, oberta a les col·laboracions, oberta a noves incorporacions a l’equip de redacció. Per tant, des de la redacció us encoratgem a participar en la revista tant com vulgueu! La revista és una eina més que resta a disposició dels veïns i veïnes de Vilamajor com a mitjà de comunicació local d’ús col·lectiu. Feu-la vostra!

file-page1

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *