01/05 – Primer de Maig (Vilamajor i Granollers)

Aquest Primer de Maig, dia dels treballadors i les treballadores, des de l’Ateneu Popular de Vilamajor organitzem una activitat a la tarda. Ens trobem a les 17h a la Plaça de la Vila de Sant Antoni.

El treball és una dimensió molt important de la vida. Aquest dilluns 1 de maig ens volem trobar per conèixer (o recordar) la història d’aquest dia i de les lluites de les classes populars per les seves condicions laborals i de vida, i per parlar, debatre i compartir sobre la situació actual en què ens trobem. Serà un espai participatiu on comptarem amb dos convidats especials: Sònia Turon, sindicalista de la CNT i estudiosa de la història, i un membre del Sindicat de Barri del Poble Sec. Des d’aquest col·lectiu barceloní afirmen que “ara, quan el treball és cada vegada més escàs i l’extracció de la riquesa s’estén fora de les fàbriques, és més que necessari visibilitzar el que està invisibilitzat en la solitud dels nostres carrers i llars”.

Al  matí, a Granollers, hi ha un acte amb convocatòria a nivell comarcal, trobant-nos a les 11h davant l’estació “Granollers Centre”. Ho expliquen a l’araGranollers: “Una quinzena d’entitats partits i col·lectius celebraran el Primer de Maig a Granollers”. Aquí hi ha el cartell:

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *