28/05 – Presentaci贸 de la Universitat Popular del Baix Montseny a Vilamajor

馃棧 Atenci贸! El dimarts 28 de maig es presenta la Universitat Popular Baix Montseny a Vilamajor! A les 19h a la porxada del Parc de Can Sauleda (Sant Antoni). No us ho perdeu i feu c贸rrer la veu!

“Es tracta d’una iniciativa que pret茅n impulsar una oferta formativa de qualitat al Baix Montseny m茅s enll脿 de l’obtenci贸 d’un t铆tol i de la din脿mica utilitarista de l’educaci贸. La intenci贸 茅s incentivar el creixement personal i col路lectiu a partir de la formaci贸 educativa, esdevenint la cultura una eina per a l’esperit cr铆tic, la participaci贸 i l’enfortiment de la comunitat.

Aquest projecte, que es troba en fase inicial, busca suports als municipis del Baix Montseny per fer cr茅ixer el projecte tal i com ha sorgit ja a Sant Celoni i poder crear una xarxa de formaci贸, educaci贸 i cultura.

Professorat universitari, de secund脿ria i de prim脿ria, persones qualificades i amb experi猫ncia en diversos 脿mbits estan disposades a oferir educaci贸 de manera altruista per poder generar espais d’enriquiment mutu amb l’alumnat, reformulant, aix铆, les tradicionals relacions formador-alumnat.” (font: Naci贸 Baix Montseny)

M茅s informaci贸:
-> facebook.com/UPBaixMontseny
-> twitter.com/UPBaixMontseny

Leave a Reply

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *