Aportació econòmica a “El Sol del Nord”

Des de l’Ateneu fem una aportació econòmica a la campanya de finançament col·lectiu del documental El Sol del Nord. Construint l’autonomia a Bakur. Aquest treball ens aproparà al moviment kurd d’autoorganització popular a Bakur, que és la regió del Kurdistan que es troba a Turquia.

Donem recolzament a donar a conèixer aquest moviment per totes les temàtiques que toca i ens interessen: la democràcia directa des dels àmbits locals; l’economia cooperativa i solidària; l’emancipació de les dones; la defensa dels valors comunitaris i de la cohesió social; l’ecologia i l’equilibri amb el medi ambient; la justícia restaurativa; la convivència plural i diversa entre diferents ètnies, cultures, religions…; el dret a l’autodeterminació en tots els àmbits de la vida…

Hem recollit 100€, entre diners de l’Ateneu i aportacions individuals de veïns i veïnes de Vilamajor. Quan el documental estigui fet i surti tindrem com a “recompensa” a l’aportació una presentació i passi del mateix al poble.

El documental és el primer projecte d’IVARDIA Produccions, que a la seva pàgina web es presenten com a “col·lectiu audiovisual que neix per donar resposta a una necessitat compartida dels seus integrants: explicar històries de forma autònoma i independent”.

02

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *